Scholen en bedrijven

Scholen en bedrijven

Het is bekend dat sporten in alle facetten ons lichaam fit houdt. Het Ministerie van Volksgezondheid raadt het Nederlandse volk aan om dagelijks een half uur te bewegen. Ook voor uw studenten zou dat halve uurtje een goede aanvulling zijn. Het is bewezen dat sporten meer conditie en zeker net zo belangrijk, meer concentratievermogen met zich meebrengt. Een acht-urige werkdag onderbreken om te gaan sporten zal een duidelijke impact hebben.

Sport, een gezonde zaak

Squash in het bijzonder is een totaalsport. Alle spiergroepen worden aangesproken, wat een spierversterkende werking heeft. Het gehele lichaam mobiliseert, wat erg belangrijk is om klachten, die veroorzaakt zijn door langdurige werkhoudingen (R.S.I. gerelateerde klachten), te voorkomen.

Als de belasting aangepast is aan de persoonlijke belastbaarheid zal de lichamelijke gesteldheid/conditie verbeteren en eventuele stress(momenten) beter te hanteren zijn.
Behalve deze individuele factoren zal dit alles ten goede komen aan de teambuilding; beter geluimde mensen verhogen een betere werksfeer. De sportieve inzet zal een betere samenwerking geven, actievere inzet van de medewerkers , vol initiatief en betrokkenheid.

Squashcitadel Enschede biedt uw studenten de mogelijkheid te sporten op alle mogelijke (openings)tijden.
De faciliteiten van ons sportonderkomen behelzen 10 squashbanen, kantine/bar (waar gebruik van eigen etenswaren wordt toegestaan), kleedkamers voor dames en heren, douches, sauna en zonnebanken en eigen parkeergelegenheid.

Heeft u nog vragen c.q. opmerkingen, of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op: squashcitadel@hotmail.com.

Contactformulier